Рукола (рокет салат)

грн.

Фасовка: 1 г, 20 г
Культура: Рукола

Описание

Соковиті листя горіхово-гірчичного смаку — основа вишуканої страви.

Рукола (рокет-салат) — салатна рослина з родини Капустяних, має терпкий горіхово-гірчичний насичений смак. Сходи зовні дуже схожі з редискою, з'являються вже на 5-6 день після посіву. Період вегетації — 20-24 дня, висота розетки 20-22 см. Оптимальний температурний режим для інтенсивного росту + 16-18 ° C. Для посіву салатних рослин бажано підбирати місця з хорошим освітленням. Рукола (рокет-салат) є джерелом речовин, необхідних для організму, вона містить вітаміни (А, групи В, РР, С, і Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), і мікроелементи (залізо, марганець , мідь, селен, цинк, йод). В їжу використовуються молоденькі листочки (в свіжі салати, піцу, випічку, пасту, або використовують в якості овочевої добавки в м'ясних стравах), квітки (додаються в страви як пряність), і насіння (використовують для виробництва гірчиці і масла).

Двурядник тонколистий (так ще називають руклолу) можна висівати навесні, влітку і на зиму. Використовувати ніжну і ароматну руколу можна раніше «граничних» термінів. А ось якщо перетримати руколу на грядці, її листочки грубіють і гірчать.

Детали

Фасовка

1 г, 20 г

Культура

0
    0
    Ваши покупки
    Ваша Корзина пуста